4 Fouten die je onzichtbaar maken voor je publiek

Heb je moeite om je ideale cliënten te bereiken? Doe eens stapje terug! Creëer objectiviteit en ontdek dat het niet alleen gaat om het verkopen van je dienst, maar om het laten zien van jouw authentieke waarde en visie. In deze blogpost zal ik je door 4 van de meest voorkomende fouten leiden die je ervan kunnen weerhouden als ondernemer te bloeien.

# 1 Je onzeker voelen

Twijfels kunnen je als ondernemer onzeker maken over je visie en aanbod. Deze twijfels zullen je echter geen goed doen, omdat het je ervan weerhoudt je boodschap en waarde effectief over te brengen aan jouw publiek.
Echt contact maken is essentieel om in verbinding te komen met je cliënten,  je diepste verlangens en zo volledig vertrouwen te hebben in het pad dat je volgt. Door je ervaringen en kennis te delen vanuit een plek van kracht en vertrouwen, raak je anderen op een dieper niveau en breng je jouw unieke waarde naar de wereld.
Laat de behoefte los om jezelf te bewijzen en concentreer je op het delen van je waarde vanuit een plek van innerlijk vertrouwen.

# 2 Je werkt niet vanuit je Flow

Mogelijk heb je het gevoel dat je je doelen alleen kunt bereiken door hard werken. Je voelt de druk om de menigte te volgen en iedere dag actief te zijn op sociale media. Dit is een gedachte die je kan overweldigen en tegenhouden. Juist door in je eigen flow te werken en bestaande ideeën over ondernemerschap los te laten, kun je je waarde op een dieper niveau ervaren en dat zal voelbaar zijn voor je potentiële cliënten. Dit kan leiden tot een hell yes tegen jouw aanbod.
Begin met jezelf te waarderen en je eigen flow te volgen, en zie hoe deze aanpak jouw business naar een hoger niveau tilt en je ideale cliënten aantrekt.

# 3 Je hebt geen (goede) strategie

Veel ondernemers missen een duidelijke strategie om hun ideale client te bereiken. Hierdoor wordt je strategie vooral gevoed door wat anderen je vertellen te doen, in plaats van je eigen pad hierin te kiezen.
Begin met onderzoeken wat jouw sterke punten zijn en wat jou onderscheidt van je concurrentie. Gebruik deze informatie om een strategie te ontwikkelen die jouw ideale cliënten aanspreekt en jouw waarde laat zien. Wees niet bang om risico’s te nemen en nieuwe benaderingen uit te proberen.

# 4 Je deelt niet genoeg

Het is belangrijk om jezelf aan de wereld te laten zien en jouw potentiële cliënt aan te trekken. Maar het is niet genoeg om te handelen alleen omdat het praktisch lijkt. Je moet van binnenuit gemotiveerd zijn en een doel hebben. Dat is de enige manier om een echte verbinding te vormen. Als jij deze overtuiging mist, zal je band met je klanten zwak zijn en zal het moeilijk zijn om hen te overtuigen om voor jou te kiezen. Als je moeite hebt om opgemerkt te worden, concentreer je dan op hoe je je klanten kunt helpen en laat je daardoor inspireren.

Dit zal niet alleen je business helpen ontwikkelen, maar het zal je ook helpen je doel te bereiken en de wereld een betere plek te maken.

Als je het gevoel hebt dat deze blogpost je belemmeringen voor ondernemerschap raakt en je klaar bent om je unieke waarde volledig tot bloei te laten komen, wacht dan niet langer om de nodige stappen in je business te zetten.

Ben jij klaar voor jouw volgende stap? Neem vandaag nog contact met ons op voor een discovery call.

Hey there!

Wij Zijn Prayanadesign

We houden ervan mensen te helpen zichtbaarheid te krijgen, droomklanten te krijgen en de veranderaars te zijn die ze bedoeld zijn te zijn!

Aanmelden

Ontvang onze Nieuwsbrief

Blijf in contact met ons voor gratis tips, handleidingen, kortingen en andere goodies.

Klaar om te starten?

We’ve got you!

Bekijk onze diensten pagina voor ons aanbod, onze brochure met de details en vul het contactformulier in om met ons in gesprek te gaan.

We bieden een gratis kennismakingsgesprek aan om te voelen of we een match zijn en hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen!

Meer van onze blog artikelen